Onze school


  De prachtige missie cbs “De Akker”: een vruchtbare bodem om te groeien en te bloeien telt voor de leerlingen, leerkrachten en ouder(s)/verzorger(s) d.w.z. de leerlingen begeleiden we in hun ontwikkeling in de meest ruime zin van het woord. De leerkrachten ontwikkelen zich door het eigentijdse onderwijs, dat gegeven wordt, op niveau te houden en voor de ouder(s)/verzorger(s) is het een uitdaging om als partner van de school hun zoon/dochter te begeleiden in zijn of haar ontwikkeling.


  lees meer


  Parro

  c.b.s. “De Akker”: Een vruchtbare bodem om te groeien en te bloeien!

  Oud-papier container is er weer!


  Vanaf nu kunt u uw papier storten in de container die staat op het terrein van de familie Dopmeijer aan de Steenmaat 10!

  lees meer...  Groepsoverstijgend nieuws!


  Bekijk hier alle laatste nieuwtjes. Bij De Akker delen wij graag alle leuke dingen die wij gedurende het hele jaar doen! Links zie je het meest actuele nieuws of klik hier onder voor de overige nieuwsitems.

  Meer nieuwsitems


  Nieuws uit de groepen!


  Bekijk hier alle laatste nieuwtjes. Bij De Akker delen wij graag alle leuke dingen die wij gedurende het hele jaar doen! Links zie je het meest actuele nieuws of klik hier onder voor de overige nieuwsitems.

  Meer nieuwsitems

  De verliefde harten


  Het is bijna Valentijnsdag, komt dat even mooi uit dat we gingen rekenen met de verliefde harten. Een aantal kinderen

  lees meer...

  Tip van juf


  Sommige kinderen vinden het leuk om de tip van juf te doen. Die mag en moet niet. De foto’s worden verzameld in het

  lees meer...